Leiderschap en ontwikkeling

Heeft u het lef om mensen te laten bewegen?

Door mijn ervaring in zowel de sport als de top van het bedrijfsleven ben ik in staat om snel de dynamiek van  organisaties en teams  te herkennen en op een praktische wijze te beïnvloeden.

Ik hoef niet uit te leggen dat leiderschap en samenwerking twee belangrijke pijlers zijn om het maximale uit het team en organisatie te halen. In veel gevallen staat het team er wel, maar ontbreekt het aan de juiste samenwerking en leiderschap om over te gaan tot executie.  Goede samenwerking van mensen leidt tot topprestaties. Maar deze samenwerking is niet vanzelfsprekend. Iedereen is bewust van eigen gedrag.

Echte verandering (beweging) van gedrag van jouw medewerkers is de grootste uitdaging.

Je kunt vertellen waarom verandering goed voor uw mensen en jouw bedrijf is. Je kunt het zelfs laten zien. Uit onderzoek blijkt dat het BELEVEN de meeste effectieve manier is om mensen gewenst gedrag aan te leren. Inzicht en bewustwording in drijfveren van uw medewerkers, door dit te BELEVEN.  Ik bied op een unieke wijze inzicht in kracht en valkuil van je eigen drijfveer, en daarmee concrete tools tot gedragsverandering.

Herken je dit en wil je ook het maximale uit het team halen, dan heb ik een uniek programma aanbod.

In dit  programma breng ik medewerkers direct in situaties  waar hun kracht en valkuil uitvergroot wordt en actie noodzakelijk is. Daarbij is Sport een van de middelen die ik gebruik  om mensen uit hun comfortzone te brengen en te laten bewegen. In een nauwe samenwerking met andere topcoaches zoals Marc Lammers bied ik een maatwerk programma aan dat impact heeft. Iedereen wordt geconfronteerd met eigen gedrag in een veilige en gecontroleerde omgeving. Hoe gaat men dan om met eigen spanningen? Doel: verleg je grens en beweeg!

Wil jij een leuke teambuildingsdag met veel lol, maar vooral ook effectieve gedragsverandering, vraag dan nu meer informatie aan!

Formulier voor meer informatie
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (bestaand email verplicht)
 

cforms contact form by delicious:days